Chilling

HEJ GULLUNGAR! Har vart hemma idag, mådde bajs imorse, mår fortfarande lite illa till och från, har ont i huvudet/halsen och så :( Så jag tror att jag stannar hemma imorgon också, sen på fredag ska jag vara med Imo, sen på lördag tjejmiddag hos Bella, sen typ inget på söndag! Hahah, nu måste jag ge datan till min lillesyrra, puss ♥

Dagens låt! ♥

Hahah, kom inte på nån rubrik! Jag sitter iallafall och chillar i min älskade onepiece, och gör typ inget, haha.
Skrev ju i förra inlägget att ni skulle få bilder, men dom är på mobilen, och jag bloggar från datorn nu och orkar inte lägga över bilderna, hehe :P Så ni får dom troligen imorn ;) Imorn ska jag kanske hitta på nåt med Fanny, annars stannar jag hemma och slappar, vi får helt enkelt se! Och just ja, för att min blogg ska bli lite roligare eller nåt, så tänker jag börja med att varje dag göra "Dagens Låt"! :D Kul vaaa? Hahah, men ni får dagens låt i det här inlägget!
Men aja, nu ska jag gå och tvätta bort sminket som jag glömde när jag duschade (fail), puss! ♥
Dagens Låt...

Tomtits

Cha, kom hem för typ en timme sen, vi hade riktigt kul! Kommer får mer bilder senare, måste kila, pussohej!


Dagens outfit!

Dagens outfit:

Tröja/Linne - Monki
Treggings - HM
Halsband - Venne


Trött chey

Hej eller nåt. Vaknade nyss och är skit trött! Nu på morgonen blir det nog bara dagens outfit och det här, sen nog nåt inlägg hos Mikis, sen på tåget m.m. Måste göra mig i ordning nu, puss !


Sean Banan

Heej! Ska precis sova, ska ju till TomTits imorrn, så jag åker till Mikis vid åtta, så jag måste få lite beauty sleep ;) Filmen vi såg, Sean Banan filmen, var helt okej! Den var kul, men blev lite tråkig ibland. Så den får en 6-7 av 10, hihi! Kommer nog bli en hel del bloggande imorn, har ju inte bloggat så mycket på sista tiden! Men godnatt och sweet dreams!


Fixar

Håller på att fixa mig, vi kommer väl åka runt typ kvart i två, vi ska möta Alex och Bella två. Ska bli kuul med bio! Bloggar senare, tjaarååå!


Måndag morgon

Godmorgon alla fina! Vaknade nyss och ligger nu och kollar på tv. Bloggar ett längre inlägg sen, pussohej!


Soova

Nu blire sova för min del, så att jag inte vaknar alltför sent! Jag, Alex, Bella, Fanny och Mikis ska kolla på Sean Banan filmen på bio imorn, vi får hoppas att den är nå bra, hihih! Men nu ska jag typ alldeles strax sova, så godnatt!


This Guy?

Snacka om att jag tyckte det var jättekul när jag såg att denna grabb är var med i veckans avsnitt av Elsas Värld! Den här killen är med i några videos på YouTube, bra skådespelare, men han ser så kul ut, haha ♥
I Elsas Värld...
I en video från youtube där han spelar värsta cpet...

Slappish!

Ligger i sängen medan Imo fixar med sin twitter, var btw jättekul på Alvas fest igår, dock bara jag, Fanny och Nora som sov över. Men vi hade iallafall väldigt kul, vi käka tacos, sen godis, chips, dip och drack en massa läsk! Älskar föresten min OnePiece, har haft på mig den hela dagen! ;) Pallar inte skriva mer, pussohej leverpastej!


Museeum

Befinner mig för tillfället på museeum! Inte skitkul precis, men aja, jag har min mobil ju ;) Vi har iaf köpt min OnePiece nu, visar bild sen! Är jättenöjd! Vi ska åka hem runt fyra, så att jag hinner till Alvas tjejmiddag ikväll! Bloggar mer sen, puss så länge!


T-banan

Väntar på att mamma och syrran ska
komma, missade just tåget vi skulle med. Så nu är det bara att vänta på nästa, ha en bra dag btw, puss!!


Hej

Ligger i Imos säng och försöker väcka Imo som precis somnade om igen! Om typ en timme ska jag iallafall möta mamma vid t-banan, så ska vi åka och köpa min onepiece dåra! Sen ikväll äre tjejmiddag hos Alva, så sover jag + några till över hos henne ;) Har inga bra bilder, så ni får bild på gårdagens pizza ist, hahah!


Hos Imogen ♥

Är hos Imo, vi ska precis kolla på Saw (äntligen lixom, det har vi ju lixom väntat med i typ 1 månad??!) och sen ska vi käka pizza och mysa gaaaal1!! ♥ Vi ska hare fettis kul, kommer bilder lite senare också, ha en bra fredag, puusss!!

Outfit

Todays outfit jao!


Cha cha...

CHA CHA BITCHES!
Nejmen, heeej! Kom precis hem från skolan, ska typ käka nåt och lägga mig i sängen och checka nån film eller så ;) Var rätt kul i skolan idag, hade typ checkpoint + läxförhör (typ samma sak) i svenskan idag, tror det gick bra? Man får väl hoppas på det iallafall! Nu ska jag somsakt kolla på typ film, pussohej!


Dagens...

...outfit och facelook ;)


Onsdag

Hej på er! Sitter i bilen och väntar på att mamma ska ha lämnat Alice, sen ska hon köra mig till skolan! Jag pallade inte fixa mig nåt speciellt, så jag satte bara upp håret, tog på lite mascara, jeans, ett svart linne och en kofta. Skriver eftersom jag inte orkade ta "dagens outfit". Efter skolan drar jag till vällingby med Fanny, ha en bra dag!


Fruktsallad

Har nyss ätit fruktsallad och spelar och sånt ;) Pallar inte skriva värsta långa inlägget, haaha, kommer ett senare, puss!!


Vafan ska man skriva...?

Sitter på bussen påväg hem till Victoria med Fanny och Mikaela. Slänger upp ett inlägg senare, kraamisar!


I väntan på bussen...

Står och väntar på bussen, som kommer om ca 5 min. Det här är världens onödigaste inlägg, men aja, ha en super bra dag! :)


Outfit + Facelook

Här kommer dagens outfit + facelook :D


Trött

Har precis duschat och sitter nu och borstar tänderna :)
Idag har jag somsagt vart med Imogen, vi har kollat på Mamma Mia och käkat popcorn, sen gick hon hem vid kanske halv åtta, och då checkade jag Elsas Värld, och sen typ suttit vid datorn ♥ Imorn äre skola (buhu!) och jag ska ha musik prov, vi ska stå typ 3 och 3 framför alla och sjunga "Going Down To Cairo" och typ göra nåt med noter. Världens mest onödiga att ha prov i musik, men aja :P Nu ska jag sova, puss och kram på er sötisar, godnatt!

Ch1ll

Är med Imo och chillar på mitt rum! Vi håller mest på med våra mobiler, hihi, har inget att säga, puss och kram!


Gomorron!

Godmorgon på er! Är sååååååå trött, vi sov bara ett par timmar, men vi har haft kul! Idag kanske jag gör nåt med nån, får se! Nu ska vi köra blindbock, hihihi, ha en bra dag!!


Sleep tajm?

Inte riktigt ;) Vi sitter och chillar, även fast jag typ halv sover, hehe. Filmen var najs, även fast kag sett den ett par gånger, men jaa ;) Kommer nog inga fler idag, godnatt på er och dröm söööött !


SATC

Vi ligger och kollar på Sex and the city och äter oss feta, bloggar efter filmen, pöss!!


Sötnosarna

Är med sötisarna, vi var nyss i Åkermyntan och handla godis, chips och läsk, och snart ska vi äta middag! Och så ska vi sova här (hos fanny dåra) och vi är då jag, Victoria, Mikaela och så Fanny såklart ;) Vi kommer ha fett kul, och det kommer säkert några fler inlägg ikväll! Puss!! <3


Snööö

Var med Fanny, Mikaela och Victoria idag, vi hade riktigt kul! Vi sprang ut i snön och typ rulla runt och blev skit blöta och hade jätte roligt :D Vi gjorde lite läxor också, vi har två läxförhör imorn som vanligt på torsdagar! Men nu är jag dööööö trött så jag måste göra mig i ordning, godnatt på er och dröm sött <3


På t-banan

Sitter på tåget tbx till skolan, vi har vart på museeum. Rätt kul,men aja, bloggar sen, puss!!


Rubrik dårah

Heejsan alla fina! Var jättekul på badet, vi åkte vatten ruschtbanan MINST 20 gånger! Efteråt åkte jag och Imo hem till mig ( vi skippade träningen, var för trötta ) och så chillade vi typ på mitt rum, lyssna på musik, och flummaade som vanligt! Sen åkte hon hem typ åtta nångång, jag kollade på Häxan Surtant med lillesyrran, och nu ska jag sooova! Så godnatt på er sötisar, btw, hoppas ni hade en braaa alla hjärtans dag och myste ordentligt med typ era tjejer och killar, eller, som jag, myste med bäzzan! <3 Godnatt!!


Frukost

Nu är allt nedpackat och klart! Nu sitter jag och äter frukost, sen om cirka 25 minuter ska jag gå för att möta Imo halv, sen drar vi till skolan! Hon har också simning + typ alla mina andra frändz! Kommer bli riktigt kul! Måste fixa det sista nu, och puss och kram, och så glad alla hjärtans dag! :D
(btw, tog bara en random bild, mwhihi)


Sports Day

Imorn har vi sport dag i skolan, även kallat Sports Day. Man fick välja vad man ville göra, och jag tog simmning! Vi ska simma inne i stan, på nåt badhus, kommer inte ihåg namnet nu, men aja K-BRY LIXOOOM BAAAAH! Okej... Det var väl det? Nu ska jag iaf sova, godnatt!!!!


Busseeeen

Är på bussen för tillfället, bloggar hemma, puss! <3


Fler bilder..

Lite fler bilder dåraa ;)


Fest hos Anna!!

Lite bilder...


Fest!

Idag har man tjejmiddag dåra! Håller på att städa och fixa lite, Imo kommer runt fyra och hjälper till med det sista, sen vid sex kommer alla! Ska bli kul, bloggar säkerligen mer om ett tag, PUSS!!


FREDAG!

Äntligen fredag! Sitter och käkar frukost, ska dra till skolan om ca 20 minuter ;) Har tyvärr NO första lektionen, vilket är HEMSKT tråkigt, och vår NO lärare är sur hela tiden, så det är ju sådär lagom kul :P Måste fixa klart mig nu, puss o kram!


Till v-by

Är påväg till vällingby med Fanny och Victoria, ska köpa present till Carolina som ska ha fest imorn! Kanske får med mig nåt annat till mig själv oxå, får se! Slänger upp ett inlägg lite senare, puss, puss <3


Presenterna!

Fick nyss presenterna! Fick en mascara, riktigt bra, en kajal, 500 kr och så ska jag och mamma beställa en onepiece till mig ikväll! Jag ville bestäma själv, så jag får välja dåra! Blev jättenöjd! Min sööööta lillasyster håller också på med nåt, vi får se vad det blir! Hahah, mer bloggande blire senare! Puss o kram! <3


Middag!

Smaskens!


Tv serie

Kollade nyss på serien "30 grader i februari" på svt play, haha, mest för att min moster och hennes man var statister, men den var rätt bra annars också faktiskt! Hade tänkt sova om ett tag, RIKTIGT trött alltså! Blir nog inge mer bloggande nu ikväll, men sov så gott så slänger jag upp ett inlägg imorn innan jag drar till skolish! Puss och kram!!


Imorgon smäller det!

HEJ GULLUNGAR! IMORGON, DEN 8 FEBRUARI 2012, FYLLER JAG, ANNA, 11 ÅR! :D Kul va? ♥ Det ska bli jete skojit tyker jeg! Nejmen, det ska bli kul! Eftersom att hemma hos oss, när nån fyller år, får man välja mat och efterrätt, och nu på min älskade födelsedag så ska vi nog käka sushi och marängtårta! :) Yummie säger jag bara alltsååå ;) Nu ligger jag i sängen och slappar, om typ 1 och en halv timme ska jag till kickboxningen, utan Imo tyvärr, hon e sjuuuk :( Men jag bloggar senare, PUSS ♥

Melodifestivalen

Vi har då för ett tag sen kollat klart på Melodifestivalen, och nu sitter jag och imze på mitt rum och slappar <3 Kaaaanske bloggar seen, puss o kram! Btw, fina vi är! ;)


Chill ♥

Sitter i min nya "Fade to grey" magtröja, köpte den igår på Monki, och hotpants (mys kläder jao) och lyssnar på "Ai Se Eu Pego" med Michel Telo. Halv sju kommer även Imzeee hit och hon ska sova här! :D Ska bli riktigt mys, vi ska kolla på Melodifestivalen och sen typ chilla på mitt rum eller nåt ;) Kommer några inlägg till senare, puzz! ♥

Helg!!

Yeey, nu äre helg jao! ;)
Var somsakt och shoppade med tjejerna ( Fanny, Victoria, Mikaela, Bella och Alexandra ) och jag köpte lite grejer som jag visar bild på allt senare, puss!


Tona?

Funderar över att kanske tona håret ljusare, vad tycker ni?


Hos Victoria

Hej babes, sitter hemma hos Victoria och väntar på att hon ska göra klart disken. Bloggar later, puss och kraam!!


Dagens outfit

Här kommeer dagens outfit!

Cardigan - HM
Linnet - Gina tricot
Halsduk - Stadium
Treggings - HM

HA EN BRA DAG!! :D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus